Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση για τον τόμο διηγημάτων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι βιβλιόφιλοι,

Όπως αναφέραμε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας: «Τα πρόσφατα γεγονότα και η δραματική κατάσταση που διαμορφώθηκε κυρίως με το κλείσιμο των Τραπεζών ήταν αναμενόμενο να μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην διαδικασία έκδοσης του τόμου με τα διηγήματα και να ανατρέψει τους προγραμματισμούς μας…».

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι καταφέραμε να βρούμε λύσεις και σήμερα παραλάβαμε το δοκίμιο για τις τελικές διορθώσεις και παρατηρήσεις και την ερχόμενη Τετάρτη 5-8-2015 αρχίζει η διαδικασία έκδοσης του τόμου διηγημάτων του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού. Τα αντίτυπα θα μας παραδοθούν το αργότερο στις 12-13 Αυγούστου και θα προσπαθήσουμε να τα ταχυδρομήσουμε πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την διαδικασία που πρέπει να γίνει ώστε να παραλάβετε τα αντίτυπα που παραγγέλθηκαν από εσάς:
1.       Η τιμή του κάθε αντιτύπου καθορίστηκε στα 6 Ευρώ. Θα κάνουμε ομαδική αποστολή (εντός Ελλάδος) με χαμηλότερο κόστος οπότε θα πρέπει να προστεθεί και 1 Ευρώ επί πλέον. Επομένως, για παράδειγμα, το συνολικό κόστος για μια παραγγελία 3 αντιτύπων είναι 21 Ευρώ, για τα 5 αντίτυπα 35 Ευρώ κλπ. Όσοι/όσες έχουν παραγγείλει από 10 αντίτυπα και πάνω το κόστος είναι χαμηλότερο, και παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό της επιβάρυνσης αποστολής.
2.      Ο αριθμός λογαριασμού που θα κατατίθενται τα ποσά είναι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο όνομα του Προέδρου (Δημήτριος Ε. Ευαγγελίδης): 0026-0732-34-0100988848 Κατάστημα Έδεσσας
ΙΒΑΝ: GRO902607320000340100988848   
Σημαντικό: Τα ποσά μπορούν να κατατεθούν εκτός από τα Καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και σε οποιοδήποτε κατάστημα της Eurobank, καθώς και σε οποιοδήποτε  Ταχυδρομείο της χώρας δηλώνοντας τον παραπάνω αριθμό.
3.      Παρακαλούμε θερμά το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη 12 Αυγούστου να έχουν κατατεθεί τα αντίστοιχα ποσά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την ομαδική αποστολή μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου το μεσημέρι. Όσες/όσοι δεν προλάβουν θα πρέπει να μας τηλεφωνήσουν για να συνεννοηθούμε για ατομική αποστολή με κάποιο μικρό επί πλέον κόστος. Εννοείται ότι τα αντίτυπα που θα παραληφθούν αυτοπροσώπως δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
4.      Τέλος, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν θα πάρετε μέρος στις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου 26/27 Σεπτεμβρίου για την απονομή των Βραβείων και Διακρίσεων του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, ώστε να κλείσουμε δωμάτια με έκπτωση. Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αυτές θα ανακοινωθούν σύντομα.
5.      Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο 6970 995041 και μαίηλ antioch1@otenet.gr

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!


Από το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια: