Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αρχαιρεσίες Συλλόγου


Αρχαιρεσίες Συλλόγου
Υποβολή υποψηφιοτήτων

Αποφασίσθηκε στο πρόσφατο Δ.Σ. του Συλλόγου η ημέρα της οριστικής διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του Συλλόγου "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" που θα διεξαχθούν στο Κέντρο "Καταρράκτες" να είναι η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στις 17.00΄
Μετά τα παραπάνω παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή να υποβάλουν την σχετική αίτηση (σύμφωνα με το πρότυπο που υπάρχει στο τέλος αυτής της ανάρτησης) στην Γραμματέα του Συλλόγου κα Στέλλα Βλάχου-Κράλλη (τηλ. Επικοινωνίας 23810-23046) το αργότερο μέχρι τις 23.00΄ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού του Συλλόγου:
"...Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλουν εγγράφως αιτήσεις προς το Δ.Σ. του Συλλόγου, πέντε (5) ημέρες, πριν της πραγματοποιήσεως της Γ.Σ. Εξ αυτών, οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. πρέπει να καταβάλουν, υπέρ του ταμείου του Συλλόγου δέκα (10) ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να αυξομειώνεται με απόφαση του Δ.Σ. Ο γεν. γραμματέας, όταν παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων, φροντίζει για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων. Επί του ψηφοδελτίου αναγράφονται τα ονόματα των μετεχόντων υποψηφίων, κατ΄ αλφαβητική σειρά...".



ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Επώνυμο………………………………………

Όνομα…………………………………………
Πατρώνυμο…………………...................
Έτος γέννησης………………………………

Επάγγελμα……………………………………

Διεύθυνση……………………………………

Πόλη ΤΚ………………………………………

Τηλέφωνο οικίας……………………………

Κινητό……………………………………………
  

Δηλώνω με την παρούσα αίτηση την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφια/ος στις προσεχείς Αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την εκλογή νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2015-17.

Έδεσσα  …………………….
                                      
Ο/Η  Αιτών/ούσα
……………………..



Δεν υπάρχουν σχόλια: